Welke accessoires passen er op mijn Dremel?

Welke accessoires en hulpstukken passen er op mijn Dremel?

 

Dremel is een merknaam en daarnaast een aanduiding voor een type apparaat. In het laatste geval wordt een multitool bedoeld, waarmee Dremel groot is geworden. Tegenwoordig heeft Dremel veel meer precisie-apparatuur dan alleen maar multitools, zoals de elektrische figuurzaag, de graveerpen, de decoupeerzaag en nog veel meer. Stuk voor stuk hoogwaardige apparaten voor het fijnere precisiewerk bij u thuis. Maar welke accessoires en hulpstukken zijn nu geschikt voor welke Dremel? Hieronder wordt dit uitgelegd.

 

Dremel gereedschap is onderverdeeld in een drietal categorieën; te weten:

 

- Dremel Multitools (200, 300, 400, 1100 Stylus, 3000, 4000, 7700, 8000, 8100, 8200)

- Dremel Compact tools (SawMax, Multi-Max, TRIO, Lijmpistool, Graveerpen, VersaTip, VersaFlame)

- Dremel Stationaire tools (Moto-Saw, FortiFlex)

 

DREMEL Accessoires:

 

Elk van deze categorieën kent zijn eigen originele accessoires en hulpstukken. Alle Dremel hulpstukken voor schrapen / graveren / frezen / slijpen / scherpen / reinigen / polijsten / snijden / schuren passen op iedere Dremel Multitool. Voor uw gemak zijn er ook Dremel accessoiresets in onze shop, met een verscheidenheid aan toepassingen. Alle Dremel accessoiresets zijn geschikt voor iedere Dremel multitool, behalve de sets voor de Dremel TRIO en de Dremel Versatip.

 

Naast de standaard accessoires voor de Dremel Mutlitool is er ook het EZ Speedclick systeem. Deze EZ opspandoorn zet u eenmalig vast in uw Dremel Multitool en daarna kunt u heel gemakkelijk -zonder sleutel- wisselen van EZ Speedclick accessoires. Deze EZ Speedclick past op alle Dremel multitools, en maakt uw klus nog gemakkelijker!

 

De SawMax (DSM20) kent zijn eigen accesoires, evenals de MultiMax, de TRIO, het lijmpistool, de Graveerpen, de VersaTip, de VersaFlame, de MotoSaw en de FortiFlex.

 

DREMEL Hulpstukken:

 

Gemakshalve kan worden gezegd dat alle Dremel hulpstukken geschikt zijn voor alle Dremel Multitools. Met slechts een paar uitzonderingen:

 

- de FortiFlex hulpstukken zijn alleen geschikt voor de Dremel FortiFlex

- de DSM840 snijgeleider is alleen geschikt voor de Dremel SawMax (DSM20)

- de MultiMax hulpstukken zijn alleen geschikt voor de Dremel MultiMax

- de hulpstukken voor bereik passen niet op de Dremel Stylus

 

Mocht u toch nog vragen hebben over de toepasbaarheid van uw Dremel, uw Dremel Accessoire of uw Dremel Hulpstuk? Vraag het ons; wij zijn er om uw vragen te beantwoorden. Bel (0348 558 358) of mail: info@toolbusters.com. U mag natuurlijk ook nog steeds een handgeschreven brief schrijven; deze kunt u richten aan

 

Toolbusters

1e Industrieweg 14

3411 MG  LOPIK